BEKO GNO46623XBR • MILD
, ,

BEKO GNO46623XBR

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016929

NeoFrost ™ двојно ладење
Harvest Fresh
Енергетска класа:D
Нето капацитет:466L
Димензии: 180x79x73cm

52.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Side-by-Side фрижидер
NeoFrost ™ двојно ладење
Harvest Fresh
Енергетска класа:D
Нето капацитет:466L
Електронска контрола
Icebox
Стаклени полици
LED осветлување
Звучен сигнал за отворена врата
Заклучување за деца
Дигитален екран
Ниво на бучава: 39dB
Димензии: 180x79x73cm

Шифра: 1016929 Категорија: , ,