ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ BEKO FSS 66000 W • MILD
-13%
, ,

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ BEKO FSS 66000 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90091

Eнергетска класа:A
Димензии:85х60х60cm
Капацитет на рерната:71L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 3

13.999,00 ден 15.999,00 ден

На Залиха!

Шпорет
Eнергетска класа:A
Капацитет на рерната:71L
4 рингли
3 функции на рерната
Механички контроли
Димензии:85х60х60cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 71L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли
Број на функции 3
Чистење со пареа SteamShine®
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле