, ,

BEKO FSS 56000 W

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90086

Eнергетска класа:A
Димензии:85х50х60cm
Капацитет на рерната:60L
Герјни тела: 4 рингли
Број на функции: 3
SteamShine®

15.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 85cm
Ширина 50cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа A
Капацитет на Рерна 60L
Конфигурација на герјни плочи 4 рингли
Број на функции 3
Чистење со пареа SteamShine®
Начин на контрола Механички копчиња
Тип на отварање на врата Надоле