BEKO DVS05024W • MILD
-12%
, ,

BEKO DVS05024W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011552

Енергетска класа:Е
Капацитет:10 сета
5 програми
Ниво на бучава:49dB
Димензии:85×44.8x60cm

18.499,00 ден 20.999,00 ден

На Залиха!

Машина за садови
Енергетска класа:Е
Капацитет:10 сета
5 програми
Одложен старт:3h / 6h / 9h
LЕD
WaterSafe™
Индикатор
Безбедносна за деца
Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
Потрошувачка на вода годишно:3332L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:85×44.8x60cm