Машина за садови BEKO DVS 05024 S • MILD
, ,

Машина за садови BEKO DVS 05024 S

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012234

Енергетска класа: E
Капацитет:10 сета 5 програми
Ниво на бучава:46dB
Димензии:85×44,8x60cm

23.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:Е
Капацитет:10 сета
5 програми
Одложен старт:3h / 6h / 9h
LЕD
WaterSafe™
Индикатор
Безбедносна за деца
Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
Потрошувачка на вода годишно:3332L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.755kWh
Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:85×44.8x60cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 85cm
Ширина 44,8cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа E
Капацитет 10 сета
Број на програми 5
Времен режим Прилагодлив почеток на работа
Тип на Дисплеј LED
Ниво на бучава 46dB