Машина за садови BEKO DVN 05320 W • MILD
, ,

Машина за садови BEKO DVN 05320 W

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011554

Енергетска класа: E
Капацитет:13 сета 5 програми
Ниво на бучава:43dB
Димензии:82x60x60cm

21.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:13 сета
5 програми
Одложен старт
LCD екран
Флексибилно полуоптоварување
Индикатор
WaterSafe™
Прскалки:2
Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
Потрошувачка на вода годишно:3612L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.937kWh
Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:85x60x60cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 85cm
Ширина 60cm
Длабочина 60cm
Енгергетска Класа E
Капацитет 13 сета
Број на програми 5
Времен режим Прилагодлив почеток на работа
Тип на Дисплеј LED
Ниво на бучава 43dB