Машина за сушење BEKO DU 7112 PA1 • MILD
, ,

Машина за сушење BEKO DU 7112 PA1

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90265

Енергетска класа: B
Капацитет:7kg
15 програми
Ниво на бучава:65dB
Димензии:56,8×59,7×84,6cm

22.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Сушара

Кондензациска
Енергетска класа: B
Капацитет:7kg
15 програми
Одложен старт
Дигитален дисплеј
Child Lock
AquaWave технологија
Индикатор за работниот програм
Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
Ниво на бучава:65dB
Димензии:56,8×59,7×84,6cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 84,6cm
Ширина 60cm
Длабочина 56,8cm
Енгергетска Класа B Кондензациска
Одвод Директен
Безбедност Child Lock
Капацитет 7kg
Програми 15
Дисплеј Дигитален Дисплеј
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 65dB
Технологија AquaWave