Вградена машина за садови BEKO DIN 35320 • MILD
, ,

Вградена машина за садови BEKO DIN 35320

BEKO
Достапност:

Продадено


Шифра: 1009510

Енергетска класа:А
Капацитет:13 сета 5 програми
Ниво на бучава:48dB
Димензии:81x60x55cm

22.999,00 ден

Продадено

Спореди

Вградна машина за садови
Енергетска класа:А++
Капацитет:13 сета
5 програми
Одложен старт
WaterSafe
LED дисплеј
Потрошувачка на вода по циклус:12,9L
Потрошувачка на вода годишно:3612L
Потрошувачка на енергија годишно:262Wh
Потрошувачка на енергија годишно:0.9Wh
Број на нивоа на прскање:2
Ниво на бучава:48dB
Димензии:81.8×59.8x55cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 81cm
Ширина 60cm
Длабочина 55cm
Енгергетска Класа D
Капацитет 13 сета
Број на програми 6
Времен режим Прилагодлив почеток на работа
Тип на Дисплеј LCD дисплеј
Технологија WaterSafe™
Ниво на бучава 48dB