Машина за садови вградена BEKO DIN 34320 • MILD
, ,

Машина за садови вградена BEKO DIN 34320

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013052

Енергетска класа: E
Капацитет:13 сета 4 програми
Ниво на бучава:49dB
Димензии:82x60x55cm

20.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Вградна машина за садови
Енергетска класа:E
Капацитет:13 сета
4 програми
Одложен старт:(3h / 6h / 9h)
LED екран
Clean & Shine™
WaterSafe
Број на прскалки:2
Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
Потрошувачка на вода годишно:3612L
Потрошувачка на енергија по циклус:0.9kWh
Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
Ниво на бучава:49dB
Димензии:81.8×59.8x55cm


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 82cm
Ширина 60cm
Длабочина 55cm
Енгергетска Класа E
Капацитет 13 сета
Број на програми 4
Времен режим Прилагодлив почеток на работа
Тип на Дисплеј LED
Ниво на бучава 49dB