Фрижидер комбиниран BEKO CNA 366 E40 XBRN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран BEKO CNA 366 E40 XBRN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1009432

Eнергетска класа:Е
Димензии:185х60х65cm
Капацитет на фрижидер: 215L
Капацитет на замрзнувач: 109L
Ниво на бучава: 38dB

36.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
Neo Frost
LED осветлување
Електронски дисплеј
Полици за шишиња:1
Нето капацитет:324L
Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
Капацитет на фрижидерот:215L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:185.2x60x65cm

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 185cm
Ширина 60cm
Длабочина 65cm
Енгергетска Класа Е
Капацитет на фрижидер 215L
Капацитет на замрзнувач 109L
Ниво на Бучава 38dB
Начин на контрола Механички копчиња
Прилагодливи полици на врата Да