Клима BEKO BEHPH 120/BEHPH 121 • MILD
, ,

Клима BEKO BEHPH 120/BEHPH 121

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1005212

Енергетска класа :A++
Капацитет ладење:3,5kW
Капацитет греење:2.9kW
Проток на воздух:520 m3
Работна температура:од -15 ℃ до 46 ℃
SEER 7.0
SCOP 4.0
Ниво на бучава -внатрешна:22dB -надворешна:54dB
R32 еколошки фреон
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

32.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

BEKO BEHPH 120 / BEHPH 121 INV
Енергетска класа :A++
Капацитет ладење:3,5kW(PdesignC)
Капацитет греење:2.9kW (PdesignH)
Проток на воздух:520.00 m3
Работна температура:од -15 ℃ до 46 ℃
SEER 7.0
SCOP 4.0
Ниво на бучава -внатрешна:22dB -надворешна:54dB
R32 еколошки фреон

Шифра: 1005212 Категорија: , ,

 

Техничка Спецификација

Бренд LG
Димензии на надворешна единица 55cm Х 77cm Х 30cm
Димензии на внатрешна единица 22,3cm Х 83,2cm Х 29,7cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1562W
Влезна моќност за греење 1611W
Одложен режим на работа Да
Ниво на Бучава 65dB
Препорачана површина до 40m2
Начин на контрола Далечински Управувач + Wi-Fi
Филтер за прашина Да