, ,

Фрижидер комбиниран вграден BEKO BDSA 250K3SN

BEKO
Достапност:

Продадено


Шифра: 1004352

Eнергетска класа:F
Димензии:144,8×54х54,5cm
Капацитет: 220L
Ниво на бучава: 40dB

20.999,00 ден

Продадено

Спореди

Led Illumination®
ЈАСЕН ПОГЛЕД НА ВНАТРЕШНИОТ
Не е секогаш лесно да се види храната во фрижидерот, особено ако е во аглите или на задниот дел од полиците. Led Illumination® има серија на LED светла на врвот на фрижидерот или на страната на секоја полица за да можете јасно да гледате низ фрижидерот. Овој тип на осветлување троши помалку енергија од стандардното осветлување.
MinFrost®
МИНИМАЛНО СОЗДАВАЊЕ МРАЗ
Создавањето мраз во статичните фрижидери доведува до лепење на храната, а уредот троши повеќе енергија. Благодарение на специјалниот систем за управување со течноста за ладење што го има MinFrost®, формирањето на мраз во замрзнувачот е значително намалено. Тоа значи дека замрзнатата храна се чува подобро и троши помалку електрична енергија, а замрзнувачот ќе треба поретко да го одмрзнувате.
Заштитно стакло
ТРАЈНИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
Со заштитното стакло повеќе не треба да се грижите дали можете да ставите голема и тешка тава во фрижидер. Полиците со заштитно стакло се направени од калено стакло и можат да издржат товар до 25 kg. Тие се поотпорни на пукнатини и гребнатини од нетретираните стакла, па можете без грижа да ги ставате тешките садови врз нив.
Тип на апарат Замрзнувач со една врата
Тип на вклопување Вграден под Вграден
Висина 144,8 см
Ширина 54 см
Длабочина 54,5 см
Класа на енергетска ефикасност F
Тип на систем за ладење Статички
Положба на замрзнувачот Замрзнувачот на врвот
Боја Бела
Класа на емисија на бучава C

Шифра: 1004352 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 144,8cm
Ширина 54cm
Длабочина 54,5cm
Енгергетска Класа F
Капацитет на замрзнувач 41L
Капацитет на ладилник 176L
Ниво на Бучава 40dB
Начин на контрола Механички копчиња