, ,

Машина за садови BEKO BDIN 38521 Q

BEKO
Достапност:

Продадено


Шифра: 1012000

Енергетска класа: E
Капацитет:15 сета 8 програми
Ниво на бучава:44dB
Димензии:81,8×59,8x55cm

25.999,00 ден

Продадено

Спореди

Вградна машина за садови
Енергетска класа: Е
Капацитет: 15 сета
8 програми
LED дисплеј
Fast+™ – 3 пати побрзо чистење
AquaIntense® – интензивно перење во долната корпа
Одложен старт
Потрошувачка на вода по циклус: 9.5л
Потрошувачка на вода годишно: 2.660л
Потрошувачка на енергија по циклус: 0.965kWh
Потрошувачка на енергија годишно: 270kWh
Ниво на бучава: 44dB
Димензии: 81.8 x 59.8 x 55 см


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 81,8cm
Ширина 59,8cm
Длабочина 55cm
Енгергетска Класа E
Капацитет 15 сета
Број на програми 8
Времен режим Прилагодлив почеток на работа
Тип на Дисплеј LED
Ниво на бучава 44dB