BEKO BCNA306E4SN • MILD
, ,

BEKO BCNA306E4SN

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003891

Eнергетска класа:E
Димензии:193,5×54х54,5cm
Капацитет: 284L
Ниво на бучава: 38dB

43.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 193,5cm
Ширина 54cm
Длабочина 54,5cm
Енгергетска Класа E
Капацитет на замрзнувач 69L
Капацитет на ладилник 213L
Ниво на Бучава 37dB
Начин на контрола Механички копчиња