, ,

BEKO BCNA275E4SN

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003890

Eнергетска класа:E
Димензии:177,5х54х54,5cm
Капацитет на фрижидер: 215L
Капацитет на замрзнувач: 69L
Капацитет на оддел на 0Co: 19L
Ниво на бучава: 38dB

36.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 177,5cm
Ширина 54cm
Длабочина 54,5cm
Енгергетска Класа Е
Капацитет на фрижидер 254L
Капацитет на замрзнувач 69L
Капацитет на оддел на 0Co 19L
Ниво на Бучава 38dB
Начин на контрола Механички копчиња
Прилагодливи полици на врата Не