Диспанзер за вода AUX HD 1578 бел • MILD
-10%
, ,

Диспанзер за вода AUX HD 1578 бел

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93254

Топла, нормална и ладна вода.
Со додатна фиока ( фрижидер ).
Резервоар од нерѓосувачки челик.
Компресорско ладење со мала потрошувачка.
R134A фреон.
Прицврстен резервоар.
Нова ABS пластична технологија.
Три отвори за вода.

9.499,00 ден 10.499,00 ден

На Залиха!

Топла, нормална и ладна вода.
Со додатна фиока ( фрижидер ).
Резервоар од нерѓосувачки челик.
Компресорско ладење со мала потрошувачка.
R134A фреон.
Прицврстен резервоар.
Нова ABS пластична технологија.
Три отвори за вода.

Волтажа 220 V

Фрекфенција 50Hz / 60Hz

Греење – моќност 550 W

Ладење – моќност 85W

Температура на топла вода ≥ 90℃ 5.0 L / h

Температура на ладна вода ≤10℃ 1.5 L / h

Капацитет на топла вода 1.0 L

Капацитет на ладна вода 2.5~3.0 L