, ,

AULA AEGIS TKL RGB

AULA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010755

QWERTY стандард на тастери
Механичка
Гејмерски дизјан
Променлив спектар на бои под тастери

2.030,00 ден

На Залиха!

Спореди