Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 DELUKS 2 десен • MILD
, ,

Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 DELUKS 2 десен

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93322

Капаците:5КW
Димензии на рерна:185X460X485мм
Пречник на димен отвор:120мм
Волумен на загревање:83 m3
Површина на загревање:32 m2
Тежина 87 / 102 kg

29.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Капаците:5КW
Димензии на рерна:185X460X485мм
Пречник на димен отвор:120мм
Волумен на загревање:83 m3
Површина на загревање:32 m2
Тежина 87 / 102 kg
ALFA PLAM Шпорет на дрва Регулар 46 Делукс 2 Шатиран 5 KW
челичните плочи за готвење, постои можност да се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура која се оддава во просторијата

-регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-фиоката за горива се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се помрднува

-поврзување кон оџакот на два начина: странично и одозгора


Техничка Спецификација

Бренд ALFAPLAM
Моќност 5KW
Загревање на површина ~35m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети