ALFA PLAM • MILD
, ,

ALFA PLAM

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92330

Моќност: ~1400W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 18L

3.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ALFA PLAM
Моќност ~1400W
Заштита Огноотпорно ќерамичко – стаклено платно издржливо на високи температури
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Да