Шпорет на дрва ALFA 55 TERMO D • MILD
, ,

Шпорет на дрва ALFA 55 TERMO D

ALFAPLAM
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003777

Моќност: 11КW
Димензии на рерна:19,5x55x54cm
Димензии на производот: 61x96x78cm

24.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење

-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот

-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)

-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата

-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување

-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на шпоретот

-огромен волумен на рерната 58л овозможува рамномерно печење

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора


Техничка Спецификација

Бренд METALAC
Моќност 11КW
Загревање на површина ~83m2
Процент на искористеност 76%
Гориво Дрво и дрвени брикети