Шпорет на дрва MBS RS Л црвен • MILD
,

Шпорет на дрва MBS RS Л црвен

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007331

Моќност – 11kw;
Гориво – Дрво, Јаглен
Искористеност:85%
Димен отвор – лев, десен;
Димензии: 94.5x85x64.5cm

26.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност – 11kw;
Гориво – Дрво, Јаглен
Искористеност:85%
Димен отвор – лев, десен;
Димензии: 94.5x85x64.5cm