Шпорет на дрва MBS 10 бел десен • MILD
,

Шпорет на дрва MBS 10 бел десен

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1004196

Моќност – 11kw
Гориво – Дрво, Јаглен
Искористеност:85%
Димен отвор – десен
Димензии: 94.5x85x64.5cm

26.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност – 11kw
Гориво – Дрво, Јаглен
Искористеност:85%
Димен отвор – десен
Димензии: 94.5x85x64.5cm