Шпорет на дрва ALFA TERM 20 лев • MILD
,

Шпорет на дрва ALFA TERM 20 лев

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91868

Шпорет на дрва за парно
Капацитет: 23kW
Димензии: 900x600x850mm
Димензии На Рерна: 460x440x260mm

74.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Бренд
Alfa Plam
трајножаречки шпорет на цврсто гориво
Лев
Боја Бела
Приклучок на парно
Моќност од 20KW
14KW на вода
9KW во простор
1.9Bar Работен притисок
Запремнина на котел 14Л
Термостат
загревање на површина 383м3 или 130 м2
Отвор за ложење В:Ш: 260:290:430mm
Големина на Рерната: В:Ш:Д: 400:460:260mm
одвод f145mm
Степен на искористеност 77 %
Гориво: Дрво и Јаглен
Тежина: 170кг
Димензии: В:Ш:Д: 850:900:600mm