Шпорет на дрва ALFA TERM 20 десен • MILD
,

Шпорет на дрва ALFA TERM 20 десен

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91869

Тип на гориво: јаглен, дрво
Димензии: 900x600x850mm
Димензии На Рерна: 460x440x260mm
Капацитет: 23kW

74.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на загревање на рачката

-на шпоретот се вградени термометар кој ја мери температурата на водата во котелот и манометар кој го мери и покажува притисокот на водата во котелот

-регулаторот за моќноста на шпоретот, со кој автоматски се регулара температурата на водата во котелот

-регулаторот за снабдување со секундарен воздух на внатрешната страна на вратата на ложиштето

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-двојно стакло на вратата на рерната со вграден термометар

-две положби на решетката во ложиштето за работа на шпоретот лето и зима

-постои можност за ложење одозгора, со подигање на капакот на плотната

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се придвижува

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот, странично и одозгора