Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 ELEGANT 2R лев • MILD
,

Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 ELEGANT 2R лев

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93321

Капаците:5КW
Димензии на рерна:185X460X485мм
Пречник на димен отвор:120мм
Волумен на загревање:83 m3
Површина на загревање:32 m2
Тежина 87 / 102 kg

29.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

ШПОРЕТ НА ЦВРСТО ГОРИВО
МОЌНОСТ 5 KW
ДИМЕНЗИИ 915 X 565 X 850 MM
ДИМЕНЗИИ НА РЕРНАТА460 X 485 X 185 MM
ПРЕЧНИК НА ИЗДУВОТ ЗА ЧАД 120 MM
ЗАФАТНИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ 83 M3
ПОВРЧИНА НА ЗАГРЕВАЊЕ32 M2
ТЕЖИНА87 / 102 KG
СТЕПЕН НА ИСКОРИСТЕНОСТ74 / 77 %
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A
ЧЕЛИЧНА ПЛОЧА ЗА ГОТВЕЊЕ, СО МОЖНОСТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊЕ
ЛОЖИШТЕ ОБЛОЖЕНО СО ШАМОТНИ ПЛОЧИ,
РЕГУЛАТОРИ ЗА ДОВОД НА ПРИМАРЕН И СЕКУНДАРЕН ВОЗДУХ
ВГРАДЕН ТЕРМОМЕТАР НА РЕРНАТА
ФИОКА ЗА ПЕПЕЛ
ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА ОЏАК -ЛЕВО