Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 ELEGANT 2R десен • MILD
,

Шпорет на дрва ALFA REGULAR 46 ELEGANT 2R десен

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93320

Шпорет На Дрва
Димензии: 915x565x850mm
Димензии На Рерна: 460x485x185mm
Капацитет 5kw

29.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

-челичните плочи за готвење, постои можност да се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура која се оддава во просторијата

-регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-фиоката за горива се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се помрднува

-поврзување кон оџакот на два начина: странично и одозгора