Чешма нискомонтажна кујнска бела 010533 • MILD
, ,

Чешма нискомонтажна кујнска бела 010533

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016425

360* ротација
2 типа на режим на излез на вода
топла/ладна вода
отпорност на корозија

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

360* ротација
2 типа на режим на излез на вода
топла/ладна вода
отпорност на корозија

Шифра: 1016425 Категорија: , ,