Четка за коса ротирачка ROWENTA CF 635 LF0 • MILD
, ,

Четка за коса ротирачка ROWENTA CF 635 LF0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014382

Ротирачка фен четка
Јонизација
Моќност:1000W

4.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Ротирачка фен четка
Јонизација
Моќност:1000W
Брзини:3
Температури:3
Поставување на проток на воздух: 3
4 четки, млазница за стилизирање, штипки за коса, торбичка