Цедач за агруми GORENJE CJ30E • MILD
, , , ,

Цедач за агруми GORENJE CJ30E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015413

Чистач за цитрус · CJ30E
Моќност на моторот (макс): 30 W
ДВОНАСОЧНА РОТАЦИЈА

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Чистач за цитрус · CJ30E
Моќност на моторот (макс): 30 W
ДВОНАСОЧНА РОТАЦИЈА
Поголема ефикасност на цедењето
Со двонасочната ротација ќе можете да го подобрите искуството со цедењето. Стиснете колку сакате во која насока сакате.
Прилагодени на вашите потреби

Мрежестиот филтер може да ја филтрира преостанатата пулпа и благодарение на неговата приспособливост, можете лесно да ја прилагодите според вашите потреби. Филтерот ќе помогне да се отстрани пулпата што не ја сакате во вашиот сок.