Хоризонтален замрзнувач HOOBART HBHO200CFMC • MILD
, ,

Хоризонтален замрзнувач HOOBART HBHO200CFMC

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017242
  • Хоризонтален замрзнувач
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A
  • Нето капацитет:200LЖичана корпа:1
  • Димензии:91х85х55

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди
  • Хоризонтален замрзнувач
  • Автоматско одмрзнување
  • Енергетска класа:A
  • Нето капацитет:200LЖичана корпа:1
  • Димензии:91х85х55