Фрижидер ST RF - 85 WH • MILD
, ,

Фрижидер ST RF – 85 WH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 8999

ST RF-85WH
Superior Technology
Фрижидер со внатрешна комора
бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Нето капацитет 90л (80л ладење
10л комора)
85цм висина
Транспарентни фиоки
Полици од темперно стакло
Механичка контрола на температурата
Внатрешно осветлување
А+ енергетска класа
Тип на гас R600
Бучност 41дб
гас R600
ВxШXД 84x45x48 цм

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST RF-85WH
Superior Technology
Фрижидер со внатрешна комора
бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Нето капацитет 90л (80л ладење
10л комора)
85цм висина
Транспарентни фиоки
Полици од темперно стакло
Механичка контрола на температурата
Внатрешно осветлување
А+ енергетска класа
Тип на гас R600
Бучност 41дб
гас R600
ВxШXД 84x45x48 цм