Фрижидер side by side GORENJE NRS9182VB • MILD
, ,

Фрижидер side by side GORENJE NRS9182VB

Достапност:

Продадено


Шифра: 93519

Side by side · NRS9182VB
Енергетска класа: A++, Вкупен нето капацитет: 535 l, Начин на поставување: Самостоен, Ширина: 908 mm, Висина: 1793 mm

77.990,00 ден

Продадено

Спореди

Side by side · NRS9182VB
Енергетска класа: A++, Вкупен нето капацитет: 535 l, Начин на поставување: Самостоен, Ширина: 908 mm, Висина: 1793 mm
Практични и пространи
Ефикасниот дизајн на внатрешноста обезбедува доволно простор за голема количина на храна, што ќе ви заштеди време за често одење во продавница. Храната лесно може да се нареди на стаклените полици, во големите фиоки или на полиците на вратата, така што секогаш можете да видите што сé е достапно и на тој начин помалку ќе фрлате храна.
Напредна контрола преку ЛЕД дисплеј

Големиот и јасен ЛЕД дисплеј овозможува моментална контрола и прилагодување на температурата. Функциите како што се FastFreeze и HolidayMode можат да се активираат со едноставен допир. Во случај на ненадејно зголемување на температурата во фрижидерот, вградениот аларм веднаш ќе ве предупреди.
Вистинско место за вашите шишиња и лименки

Со практичниот држач, вашите шишиња и лименки ќе бидат лесно достапни и нема да го зафаќаат просторот што сега можете да го користите за складирање други намирници.
Нема повеќе досадно одмрзнување

Еден од најдобрите системи за ладење на пазарот, вграден во замрзнувачот, спречува таложење на мраз и со тоа ја намалува потрошувачката на енергија. Како резултат, користењето на просторот за складирање храна е оптимизирано, а одмрзнувањето и чистењето на внатрешноста веќе не е потребно. Пакетите или парчињата замрзната храна нема да се лепат едни на други, така што храната во замрзнувачот ќе биде уредна и чиста.
Идеална микроклима на секоја полица

Системот за вентилација MultiFlow 360° рамномерно го дистрибуира воздухот во ладилникот за да обезбеди оптимална циркулација на воздухот и најдобри услови за чување на вашата храна.
Сигурен, тивок и долготраен

Инвертер компресорот е потивок, подолготраен и троши помалку енергија во споредба со конвенционалниот мотор. Подобро и побрзо се прилагодува на температурните промени во фрижидерот, на пример кога се отвора вратата, што значи дека температурните флуктуации се намалуваат и дека условите за складирање на храната се многу подобри.

Нема потреба од филтер или довод за вода

Ледоматот со диспанзер за вода кој се управува на допир ви овозможува да уживате во ладна вода, кршен лед или коцки лед без да го поврзете ладилникот со довод на вода. Благодарение на тесниот дизајн, ледоматот не зафаќа премногу простор во фрижидерот.