Фрижидер BEKO RCSA 300 K40 SN • MILD
, ,

Фрижидер BEKO RCSA 300 K40 SN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017835
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:291L
 • Автономија:16h
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:181.3×54.0x57.4cm

22.999,00 ден

На Залиха!

Спореди
 • Комбиниран фрижидер
 • Led осветлување
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на замрзнување:4-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Автономија:16h
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:181.3×54.0x57.4cm