Фрижидер BEKO RCNA366E40ZXBN • MILD
, ,

Фрижидер BEKO RCNA366E40ZXBN

Достапност:

Продадено


Шифра: 1003859

Каде да купам
Класа на енергетска ефикасност
A++
Тип на систем за ладење
Без мраз
Боја
Четкано сребро
Ширина
59.5 cm

32.999,00 ден

Продадено

Спореди

Инспириран од природата, напојуван од светлината
Витамини во овошје и зеленчук повеќе не се губат во ладење! 3-боја технологија на HarvestFresh m имитира 24-часовен сончев циклус внатре во крцкалот, зачувувајќи ги витамините подолго. Оваа уникатна технологија внатре во вашиот острилка ќе ви овозможи да уживате во хранливи оброци и поздрав начин на живот.
EverFresh +
До 3 пати подолга свежина
Вашите свежи намирници не треба да се расипат повторно. Прецизните контроли на температурата и влажноста ја минимизираат кондензацијата во вашиот острик, одржувајќи ги овошјето и зеленчукот свеж до 3 пати подолго, за да ги имате сите здрави состојки кога и да ви требаат.
NeoFrost ™ двојно ладење
2 посебни системи за ладење, без пренос на мирис
Тешко е да се чува рибата во замрзнувач заедно со вкусна торта во фрижидер без да се мешаат нивните мириси. Посебните системи за ладење на NeoFrost ™ Dual Cooling за секој оддел одржуваат идеален проток на воздух и оптимални температури и во замрзнувачот и во фрижидерот. Како резултат, храната останува свежа подолго време, без таложење на мраз или пренесување на мирис.
CoolRoom®
Месо, риба и млечни производи посвежи подолго
На месото, рибата и млечните производи им се потребни пониски температури за да останат свежи. Купето CoolRoom® ги одржува овие производи на малку над температурите на замрзнување и одржува оптимална влажност. На тој начин, храната останува свежа и полна со вкус до двапати подолго.