Фрижидер BEKO LS 9051 WN • MILD
, ,

Фрижидер BEKO LS 9051 WN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016007

Фрижидер
LED осветлување
Енергетска класа:Е
Капацитет на фрижидерот: 88L
Механички контроли
LED Illumination®
Потрошувачка на енергија годишно:85kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.24kWh
Ниво на бучава:39dB
Димензии:85x48x45cm

9.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Фрижидер
LED осветлување
Енергетска класа:Е
Капацитет на фрижидерот: 88L
Механички контроли
LED Illumination®
Потрошувачка на енергија годишно:85kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.24kWh
Ниво на бучава:39dB
Димензии:85x48x45cm