ФРИЖИДЕР BEKO B3 RCNA 364 HW • MILD
, ,

ФРИЖИДЕР BEKO B3 RCNA 364 HW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016132

Комбиниран фрижидер

NoFrost™
Harvest fresh технологија
Реверзибилни врати
Led Illumination®
Брзо замрзнување
Аларм за отворена врата
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:316L
Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
Автономија:18h
Капацитет на фрижидерот:210L
Капацитет на замрзнувачот:106L
Потрошувачка на енергија годишно:247.11kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.677kWh

32.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер

NoFrost™
Harvest fresh технологија
Реверзибилни врати
Led Illumination®
Брзо замрзнување
Аларм за отворена врата
Енергетска класа:Е
Нето капацитет:316L
Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
Автономија:18h
Капацитет на фрижидерот:210L
Капацитет на замрзнувачот:106L
Потрошувачка на енергија годишно:247.11kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.677kWh