Фрижидер комбиниран GORENJE NRR9185EAXLWD • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран GORENJE NRR9185EAXLWD

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015414

Енергетска класа: A++
Инвертер мотор
Вкупен бруто/нето капацитет: 588 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 365 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 223 l

51.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h
Електронско управување (SensoTech)
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Аларм за отворена врата
Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниотдел: бел сигнал
NoFrost Plus
Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот
ConvertActive: Можност за конвертирање на замрзнувачот во ладилник
Диспанзер за ладна вода
Ледомат: Twist ледомат
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Штедлива програма (EcoMode)
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Полици на вратата на ладилникот: 2 полици на вратата
Фиока за зеленчук: 2 фиоки за овошје
2 сада за јајца (12×)
Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
Простор за замрзнување: 2 фиоки
Полици на врата на замрзнувачот: 4
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,92 kWh
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 336 kWh
Бучност: 38 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 91,5 × 178,6 × 67 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,5 × 186,5 × 76,5 cm
Нето тежина на апаратот: 85 kg
Бруто тежина на апаратот: 93 kg
Приклучна моќ: 140 W

Шифра: 1015414 Категорија: , ,