Фрижидер комбиниран GORENJE NRR9185EABXLWD • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран GORENJE NRR9185EABXLWD

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015415

NoFrost Plus/Мотор INERTER/Нето: 544 L
Разладен дел: 353 L/Замрзнувач: 191 L
Кружење на воздухот: Multi-Air Flow
ЛЕД дисплеј-осветлување/Twist ледомат
Аларм за отворена врата/Диспанзер за вода
Капацитет на замрзнување 24h: 14 kg
Издржливост при прекин на ел.енергија: 8h
Димензии (ШxВxД): 915 x 1786 x 670 mm

53.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа: A++
Систем за ладење: NoFrost Plus
Вкупен нето капацитет: 544 L
Разладен дел: 353 L/Замрзнувач: 191 L
Кружење на воздухот: Multi-Air Flow
ЛЕД дисплеј/ЛЕД осветлување
Диспанзер за вода
Индикатор за температура: SensoTech прекинувач
Индикатор за отворена врата: Аларм за отворена врата
Одмрзнување: Автоматски
Брзо длабоко замрзнување
Капацитет на замрзнување 24h: 14 kg
Издржливост при прекин на ел.енергија: 8h
Опрема во фрижидерскиот дел
Полица за шишиња на вратата: 2
Полици на вратата на ладилникот
1 полица на вратата
1 полица на горна врата
Вентилатор за ладење
Автоматски ледомат: Twist ледомат
Стаклена(и) полица(и): 4 pcs
Сад за јајца: 2/12
Опрема во замрзнувачкиот дел
Полици на врата на замрзнувачот: 3
Простор за замрзнување: 2 фиоки
Стаклена(и) полица(и): 4 pcs
Бучност: 38 dB(A)
Број на компресори: Инвертер мотор
Приклучна моќ: 140 W/220-240 V

Шифра: 1015415 Категорија: , ,