, ,

Фрижидер комбиниран GORENJE NRK62CA2XL4

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015234

Gorenje NRK62CA2XL4
Комбиниран фрижидер со долна комора со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс

40.999,00 ден

Продадено

Спореди

Gorenje NRK62CA2XL4
Комбиниран фрижидер со долна комора со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс
ЛЕД Дисплеј на вратата
Total NoFrost технологија
Тотален капацитет 361л (Дел за ладење 255л
дел за замрзнување 106л)
MultiFlow 360 степени: Мулти 3D распрскување на воздухот
Електронско управување
Adapt tech: Овој паметен систем е развиен за да одржува постојана температура во фрижидерот без разлика колку често ја отворате вратата на фрижидерот
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
5 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата
Фиока за зеленчук
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки за замрзнувње
Бучност 35dB
Нова Ц енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 200x60x66.3 цм