Фрижидер комбиниран FUEGO FGTM 217X • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран FUEGO FGTM 217X

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014412

Комбиниран фрижидер

Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:205L
Капацитет на фрижидерот:168L
Капацитет на замрзнувачот:37L
Димензии:143x55x55cm

14.499,00 ден

Продадено

Спореди

Комбиниран фрижидер

Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A
Нето капацитет:205L
Капацитет на фрижидерот:168L
Капацитет на замрзнувачот:37L
Димензии:143x55x55cm