Фрижидер комбиниран FUEGO FGTF 165X • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран FUEGO FGTF 165X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015735

Комбиниран фрижидер

Енергетска класа:A
Нето капацитет:252L
Капацитет на фрижидерот:199L
Капацитет на замрзнувачот:53L
Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
Автономија:2.5 kg/24h
Ниво на бучава:42dB
Димензии:166x55x58cm

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер

Енергетска класа:A
Нето капацитет:252L
Капацитет на фрижидерот:199L
Капацитет на замрзнувачот:53L
Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
Автономија:2.5 kg/24h
Ниво на бучава:42dB
Димензии:166x55x58cm