, ,

Фрижидер комбиниран BEKO RDSO 206 K31 WN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015728

Беко фрижидер RDSO 206K31 WN
Самостоен фрижидер замрзнувач погоре
Боја: бела
Висина: 143 см
Ширина: 54,5 см
Тип на систем за ладење: Статички
Вкупен волумен: 206 l
Зафатнина во фрижидер: 169 l

15.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Беко фрижидер RDSO 206K31 WN
Самостоен фрижидер замрзнувач погоре
Боја: бела
Висина: 143 см
Ширина: 54,5 см
Тип на систем за ладење: Статички
Вкупен волумен: 206 l
Зафатнина во фрижидер: 169 l
Волумен на замрзнувач/комора: 37 l
Капацитет на замрзнување: 2,4 kg/24 h
Складирање при престанок на работа: ж
Енергетска класа: F
Потрошувачка на енергија: 215 kWh/годишно
Климатска класа: SN-ST
Ниво на бучава: 40 dB
Акустична класа: В
Вид на контрола: механичка
LED осветлување®
Фрижидер:
– тип на полици во фрижидер: стакло
– број на фиоки за свежа храна: 1
– капацитет за носач на јајца: 6
Замрзнувач:
– капацитет на замрзнување: 2,4 kg/24 h
– ледена кутија
Напојување: 220 – 240 V/50 Hz
Димензии ШxВxД: 545 x 1430 x 555 mm
Нето/бруто тежина: 38/42 кг