Фрижидер комбиниран вграден GORENJE NRKI418FA0 • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран вграден GORENJE NRKI418FA0

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014594

Фрижидер замрзнувач · NRKI418FA0
Класа на енергетска ефикасност: F, AdaptTech, дизајн: целосно интегриран, ширина: 540 mm, висина: 1772 mm

30.999,00 ден

Продадено

Спореди

ADAPTECH
Постојана температура во фрижидерот
Системот за ладење AdaptTech контролиран со сензор со функција за меморија обезбедува оптимална клима во фрижидерот. Електронска програма евидентира колку често се отвора вратата на фрижидерот. Податоците се складираат континуирано и AdaptTech системот за ладење соодветно ја прилагодува дистрибуцијата на температурата и активноста на компресорот, автоматски зголемувајќи го капацитетот за ладење во ова време.
Оптимална двојна циркулација на воздухот

Интензивната циркулација на ладен воздух во одделот за замрзнување ја намалува содржината на влага во воздухот и спречува формирање на мраз на замрзнатите производи и на внатрешните површини во одделот за замрзнување. Во одделот за ладилник создава оптимални услови за складираната храна. Температурата се поставува во одделот за фрижидер и соодветно се прилагодува во преградата за замрзнување.

Шифра: 1014594 Категорија: , ,