Фрижидер вграден FUEGO FGBIBM 5259 W • MILD
, ,

Фрижидер вграден FUEGO FGBIBM 5259 W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90178

Комбиниран фрижидер за вградување
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:250L
Капацитет на фрижидерот:185L
Капацитет на замзнување:65L
Димензии:177x54x54cm

21.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер за вградување
Автоматско одмрзнување
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:250L
Капацитет на фрижидерот:185L
Капацитет на замзнување:65L
Димензии:177x54x54cm