Фотоепилатор PHILIPS LUMEA SC1994/00 • MILD
, ,

Фотоепилатор PHILIPS LUMEA SC1994/00

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006201

Фотоепилатор PHILIPS LUMEA SC1994/00
5 Нагодувања за интензитет на
светлината Stamp and Flash
250.000 блесоци – доволно за до 20
години употреба Со кабел

21.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Депилатор
Ефикасен систем за епилација
2 поставки за брзина
Eргономски зафат за удобно ракување
Четка за чистење
Напон:15 V
Нежни дискови