Фен четка GRUNDIG HS 6220 1100W • MILD
, ,

Фен четка GRUNDIG HS 6220 1100W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016867

Моќност:1100W
2 поставки за температура и вентилатор.
3 додатоци за стилизирање 25, 40, 50 mm.
Кабел од 1,8 m
Погодна за сите должини на коса
Ротирачки кабел со гајка за закачување
2 години гаранција

2.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност:1100W
2 поставки за температура и вентилатор.
3 додатоци за стилизирање 25, 40, 50 mm.
Кабел од 1,8 m
Погодна за сите должини на коса
Ротирачки кабел со гајка за закачување
2 години гаранција