Фен за коса Rowenta CV 5830 F0 • MILD
, ,

Фен за коса Rowenta CV 5830 F0

Достапност:

Продадено


Шифра: 1014442

Фен за коса

Моќност 2300W
Брзини:2
Степен на температура:3
Ладен воздух
Концентратор 14 мм
Дифузер
Јон функција
Закачалка на рачката

2.199,00 ден

Продадено

Спореди

Фен за коса

Моќност 2300W
Брзини:2
Степен на температура:3
Ладен воздух
Концентратор 14 мм
Дифузер
Јон функција
Закачалка на рачката