Фен за коса FUEGO BY-510 • MILD
,

Фен за коса FUEGO BY-510

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015944

220-240V ~ 50 / 60Hz, 1600-1800W
Поставки за 2 брзини и 3 топлина
Функција за ладно
Глава за закачување
Со инјектиран концентратор
Со отстранлив филтер

1.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

220-240V ~ 50 / 60Hz, 1600-1800W
Поставки за 2 брзини и 3 топлина
Функција за ладно
Глава за закачување
Со инјектиран концентратор
Со отстранлив филтер

Шифра: 1015944 Категорија: ,