Фен за коса FABBYGO HD 2205 • MILD
, ,

Фен за коса FABBYGO HD 2205

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007322

Шифра: 200530
Моќност : 800 w
2 брзини
Материјал: метал, пластика, гума
Гаранција: 1 година

399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Шифра: 200530
Моќност : 800 w
2 брзини
Материјал: метал, пластика, гума
Гаранција: 1 година