ТРИМЕР ЗА ЖЕНИ BRAUN LS5103 PINK • MILD
,

ТРИМЕР ЗА ЖЕНИ BRAUN LS5103 PINK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007608

Тример
Вид на системот за бричење:Тример
заоблена глава
Начини на бричење: Сува
Чистење на единицата за бричење: Под проточна вода
Напојување на батерии AA
Ергономска рачка
копче вклучено/исклучено
Перење под вода: Само глава

4.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Тример со заоблена глава
Начини на бричење: Суво
Чистење под вода
Напојување на батерии AA
Ергономска рачка
Копче On/Off
Тример
Вид на системот за бричење:Тример
заоблена глава
Начини на бричење: Сува
Чистење на единицата за бричење: Под проточна вода
Напојување на батерии AA
Ергономска рачка
копче вклучено/исклучено
Перење под вода: Само глава

Шифра: 1007608 Категорија: ,